Kaszą nazywamy jadalne ziarna zbóż, z których usunięto twardą łuskę . Niegdyś królowała ona na stołach Polaków , jednak z czasem zaczęła być wypierana przez ziemniaki. W ostatnim czasie ponownie wraca do łask. Bardzo słusznie - w końcu jest źródłem wielu cennych składników odżywczych. Co wartościowego znajduje się w kaszach, jakie zaliczamy do jednych z bardziej popularnych i kto, mimo wszystko, powinien jednak na nie uważać?
Nawigacja serwisu
Nawigacja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu. Polityka Cookies. SpeakUp. Prywatność. Copyright by Radio Muzyka Fakty Grupa RMF sp. z o.o. sp. k. 2009-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Partnerem serwisu jest MEDYCYNA PRAKTYCZNA
Redaktor naczelną portalu Twoje Zdrowie jest Ewa Kwaśny, odpowiedzialna za cotygodniowy cykl o zdrowiu na antenie RMF FM. Zespół tworzą dziennikarze RMF FM i RMF 24